Paraflex

Paraflexin ainutlaatuinen patentoitu systeemi poistaa raskaan jalustan ja keskitangon tarpeen. Varjo asennetaan seinäpintaan toimitukseen mukaan kuuluvalla seinäkannakkeella. Lisäksi varjoon on mahdollista saada erillinen tolpparatkaisu. Yksittäistolppaan on mahdollista kiinnittää yksi varjo tai kaksoiskannake joka mahdollistaa toisenkin varjon. Monitolpparatkaisun avulla voidaan kannatella 1 – 4 varjoa sekä yhtä huippuvarjoa. Taipuvat kiinnikkeet ja kokoontaitettava varjo sallivat sinun säätää varjoa auringonsuojatarpeesi mukaan. Paraflex edustaa modernia suunnittelua, on vankka ja silti todella helppo käsitellä.

Paraflex on todistanut laatunsa ympäri maailman, sekä kaupallisessa että yksityiskäyössä. Erityisesti siellä missä aurinko paistaa.

Mikä tekee Paraflexistä niin ainutlaatuisen?

1. Helppokäyttöisyys
Nerokkaan kiinnityssysteemin ansiosta varjon kiinnitys on todella nopeaa ja helppoa. Pystyt vaivattomasti säätämään varjon kulmaa varren avulla. Lisäksi yhdellä napin painalluksella voit kallistaa varjoa 30 astetta.

2. Helppo säilyttää
Voit sulkea varjon kahdella tavalla: joko irrottaa sen kiinnikkeestä ja sulkea sen tai jättää sen paikalleen ja sulkea sen vetoketjullisen varjosuojuksen sisään.

3. Maksimaalinen joustavuus
Aurinkovarjon varsi on saranoiden ansiosta äärimmäisen taipuvainen. Avaamalla pikalukitussalvat, varjoa voi helposti ja nopeasti liikuttaa. Varsi voidaan tarvitteassa helposti purkaa talvisäilytystä varten.

Täydellistä laatua!
Paraflex-varsi ja aurinkovarjo on tehty alumiinista ja ruostumattomista teräsosista. Kaikki muoviosat ja varjokankaat on UV-suojattu pitkäikäisyyden takaamiseksi. Varjon vakiohalkaisija on 270 cm. Kannakkeen kanssa varjon  ulottuvuus on 305 cm standarditangolla. Aurinkovarjoja on saatavana olefine- ja akryllikankaisina useissa värisävyissä.

Kysy tarjoustamme!

Kommentointi on suljettu.