Rullakaihtimet

Useita eri kangasvaihtoehtoja, myös pimennyskankaissa. Kaikki rullaverhomme on saatavana joko perinteisellä jousimekanismilla tai helminauhakäytöllä (kuulaketjukäyttö).

Rullakaihdin on kodikas ja edullinen vaihtoehto kodin uudistamiseen. Kauniit kuosit värivalikoimineen mahdollistavat kodin monipuolisen sisustamisen. Erityisesti lastenhuoneet ovat hyviä kohteita, kun tilaan halutaan antaa persoonallinen ilme.

Rullakaihtimia saa määrämittaisina valmiina paketteina tai ne voidaan valmistaa tarkasti asiakkaan antamien mittojen mukaan. Ne sopivat kaikkiin ikkunatyyppeihin ja ne voidaan asentaa kattoon tai seinään. Kankaan valinnalla voidaan vaikuttaa sisään tulevan valon määrään. Valikoimaan kuuluu myös Soltis, reiällisestä screenkankaasta tehty kaihdin, joka toimii tehokkaana häikäisy- ja näkösuojana, sisäpuolella maisema kuultaa verhon läpi.

Rullakaihtimia saa myös pimentävinä, jolloin ne antavat tarvittaessa tehokkaan valonsuojan. Pimentävät rullakaihtimet sopivat hyvin esimerkiksi lasten- ja makuuhuoneisiin sekä TV-tiloihin.

 Lisää kuvia:

 

Kysy tarjoustamme!

Kommentointi on suljettu.