Queen-parvekekaihtimet

Pitää kuumuuden poissa parvekkeelta
Visor® Queen parvekekaihtimissa käytetään erikoiskangasta, jonka taustapuolella on ohuenohut helmiäis- tai metallikalvo. Taustan kalvopinta heijastaa parvekkeelle tulevan auringonsäteilyn tehokkaasti takaisin ulos. Sen lisäksi, että Visor® Queen parveke-kaihtimet suojaavat sinua ja parvekettasi liialta kuumuudelta, ne laskevat myös huoneiston lämpötilaa. Huoneiston ja parvekkeen välisiä kaihtimia ei enää tarvitse pitää kiinni, jolloin huoneisto näyttää avarammalta.

Pitää uteliaat katseet loitolla
Joskus on kiva olla aivan omassa rauhassa. Naapureiden ja ohikulkijoiden katseilta piiloudut kätevästi parvekekaihdinta nostamalla alhaalta ylöspäin. Mukava luonnonvalo pääsee kuitenkin sisään, jos et sulje kaihdinta yläosasta.

Helppokäyttöinen
Visor® Queen parvekekaihtimien käyttö on todella helppoa. Ota vain kahvasta kiinni ja nosta tai laske kaihdinta haluamaasi kohtaan. Korkealle yletyt helposti erityisen irrotettavan käyttösauvan avulla.

Vesipestävä
Visor® Queen valmistetaan polyesterikankaasta, joka voidaan tarvittaessa pestä vedellä. Irrota kaihdin kiinnikkeistään ja vie ammeeseen tai suihkuun. Noudata mukana tulevia pesuohjeita.

Yhtenäinen ilme parvekkeille
Visor® Queen parvekekaihtimet luovat talon julkisivusta huolitellun ja siistin vaikutelman. Yhteneväinen ilme lisää talon viihtyvyyttä ja houkuttelevuutta. Yhteishankinta on paitsi edullisin, mutta myöskin helpoin tapa hankkia kaihtimet.

Asentajaystävällinen
Parvekekaihtimien asentaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Patentoidun pikakiinnikkeen avulla kaihtimien asentaminen parvekelasiin käy todella kätevästi.

Kysy tarjoustamme!

Kommentointi on suljettu.